Аромат на лукса - Bvlgari Jasmin Noir

Публикувано от HH88 03/01/2018 0 Коментари

Една жена винаги има нужда от още внимание, още любов и мигове с близките и нови любими аромати!

Затова изненадата с парфюм за подарък е хитра идея при всеки повод.


Bvgari Jasmin Noir е невероятен начин да изразите чувствата си и да накарате нечие лице да засияе. Дамският парфюм е дело на италианския световноизвестен бранд, който несъмнено се радва на голяма популярност по цял свят.


Bvgari Jasmin Noir е лансиран през 2008г. и е сред най-обичаните и купувани продукти на марката. Опиянява със своя дървесно-флорален характер, който моментално намира удобно място в сърцето и те печели на своя страна.


Създатели на парфюма Bvgari Jasmin Noir са Софи Лейб и Карлос Бенейм. Рекламното лице, което популяризира продукта, е удивителната и талантлива Кейт Мос. Най-характерното за уникалния аромат е начинът, по който си взаимодействат мъжките и женските нотки в неговата ярка същност. Моментално усещате нежен жасмин, който се разтваря в магическа близост на бадеми, дървесни нотки, златен кехлибар и мед.


Bvgari Jasmin Noir е като заклинание, което предвещава щастливи моменти и много цветни мигове. Той е чуден коктейл от гардения, Тонка, пачули, мускус и много сексапил. За жените, които обожавате, за близките приятели, за Вас самите – всеки има нужда от един качествен и магнетичен аромат.

 

С Bvgari Jasmin Noir придавате красота на всеки ден – на работа, с приятели и роднини, на бизнес срещи или по време на празници. В няколко капки от аромата се разтварят всички Ваши надежди, шепоти и копнежи. Усетете неустоимото им ухание и вдишайте от тяхното великолепие.


Нека кожата Ви попие от Bvgari Jasmin Noir, когато имате нужда от внимание, когато имате нужда да бъдете желани, когато искате да бъдете неустоими. Мистериозен, луксозен, изтънчен парфюм, събрал в себе си най-доброто за всяка дама.


Изберете Bvgari Jasmin Noir, когато се нуждаете от вдъхновение за вълнуващ подарък и възхитителна изненада за някого. Парфюмът е подходящ за уверените и силни жени, за тези със силен характер и изразена индивидуалност. В неговата приятна компания сте винаги свежи, обаятелни и забележими.


Bvgari Jasmin Noir ще бъде един от Вашите фаворити сред ароматите, защото е въплъщение на изящното и красивото в живота. Ако селектирате именно него за Вашата нова покупка, няма да сбъркате, защото ще се сдобиете с продукт, който е по-добър от очакваното.


Bvgari Jasmin Noir се определя като аромат на лукса, защото носи усещане за класа, блясък и елегантност. Той е чудесен подарък за специални дами и отличен начин да накарате някого да се усмихне! Не е случаен и изборът му на опаковка – тъмен флакон, комбинация от черно и златно. Луксът и съвършенството се долавят във всяка негова капка и кара всеки, който усети мириса му, да се влюби моментално в парфюма.


Bvgari Jasmin Noir е страхотно начало на деня и разкошно допълнение към Вашата романтична вечеря.

Със сигурност ще останете очаровани от аромата на лукса – Bvgari Jasmin Noir.


Поръчайте го лесно от meluxe.eu, възползвайте се от промоционалните цени и любезното общуване.


Усетете уханието на сбъднатите желания!

Напишете коментар