Нежно изкушение за стилни дами - Thierry Mugler Alien

Публикувано от HH88 13/11/2017 0 Коментари

Ако трябва да опишем най-желаната и привлекателна жена, как би изглеждала тя? Неустоима, свежа, загадъчна, красива, но и ухаеща съвършено.


С Thierry Mugler Alien всяка дама е специална и щастлива. Това е перфектният подарък за всеки повод, най-лесният начин да зарадвате себе си или някого другиго. Едно нежно изкушение за стилни дами, което прави дните по-цветни и приятни.

Thierry Mugler Alien е сред фаворитите при женските парфюми години подред. Защо? Научете в следващите редове.


Сякаш от друг свят, където всичко е възможно, красиво и ярко – Thierry Mugler Alien е малко пътешествие към мечтите. Усещайки невероятния му аромат, жените са още по-женствени, секси и  очарователни. Парфюмът е иновативен и много различен от останалите продукти в този клас. Това е еликсир от ухания, който събужда съзнанието за нови хоризонти и го кара да открива още красота в дните. Thierry Mugler Alien е отличен за всякакви поводи – рожден или имен ден, годишнина, Коледа, Свети Валентин, Осми март или просто, когато жадувате да изненадате някого!


Защо е толкова обичан този аромат?

Освен интересната опаковка и запомнящото се име, самият парфюм е сред лидерите на пазара заради уникалното си съчетание от различни нотки. Той е сред т.нар. „гурме“ аромати, защото включва в опияняващата си структура ядливи нотки: мед, хайвер, ванилия, шоколад.

В Thierry Mugler Alien се долавят още жасмин, цитруси, амбра и кехлибар. Това е един дълготраен, специфичен и дързък аромат, който е идеален за смелите и ексцентрични личности, търсещи ухание, с кото да изразят своята виталност.

Thierry Mugler Alien е лансиран през 2005г., като появата му предизвиква фурор, а днес е един от най-купуваните продукти на бранда. Интересен е и флаконът на продукта – лилав, с удивителна форма, напомняща философския камък. Определено Thierry Mugler Alien е събитие в света на парфюмерията – своеобразен шедьовър, който е подходящ за новото време. Забързани с ежедневните задачи, всички имаме нужда от прекрасни изкушения, които напомнят колко е хубаво да си жив!

Настоящето е наситено с много емоции, технологични възможности и вълнуващи изненади, но добрите парфюми са нещото, което никога не престава да бъде актуално. Особено Thierry Mugler Alien, който е въплъщение на модерния човек, търсещ себе си и забележителното в света.


За кого е подходящ парфюмът Thierry Mugler Alien?

За дамите, които изразяват свободно себе си и винаги търсят уникалното в живота. За тези, които са наясно, че успехът е в ръцете на огнените, борбени и силни личности. С Thierry Mugler Alien сте още по-магнетични, секси и елегантни. Можете да го ползвате всеки сезон, за красивите вечери, бизнес срещи или излизане с приятели. Заложете на аромата, който е сякаш изтъкан от звезди, чудни планети и вълшебни сюжети! С него всичко е различно – денят започва по-добре, сетивата ни са удовлетворени, а нашето присъствие е отчетливо, ароматно и очарователно.

Thierry Mugler Alien се харесва много и от звездите – знае се, че е фаворит на Никол Шерцингер и вероятно на още много красавици.


Сещате ли се за специален човек, на когото да подарите Thierry Mugler Alien? Или Вие самите жадувате за нов страхотен парфюм?


Поръчайте от meluxe.eu на изгодна цена – 100 % оригинални продукти, гаранция за удовлетвореност.

Напишете коментар