Christian Dior

Christian Dior

Ако сте почитатели на уханията, които произвеждат водещите брандове, то несъмнено сте попадали на дамски парфюми Christian Dior. Френският дизайнер живее и работи през XX в., но влиянието му е все така осезаемо (даже повече) и през новото столетие. Вдъхновяващите му колекции са в ярък контраст с тогавашния начин на обличане, а с дрехите, които създава, всяка дама прилича на ярко цвете!  Такива са и невероятните дамски парфюми Christian Dior. Първият от тях е създаден в далечната вече 1947, а името му е вдъхновено от сестрата на дизайнера. Именно тя въплъщава всичко, което е може да внуши аромата – женственост, красота и емоция. Коя е „формулата“, която е била търсена? Любов. В дамските парфюми Christian Dior са съсредоточени ентусиазмът, творческият заряд и силните характери на неговите създатели. Днес можем да кажем, че всички дамски парфюми Christian Dior са синоним на финес, стил и виталност. Това са едни нежни аромати за романтичните жени, които откриват красотата в живота самите те се стремят да я създават! Направете чудесен подарък и дарете с усмивки тази, която Вие решите. Няма как да останеш равнодушен, получавайки някой от прекрасните дамски парфюми Christian Dior.

Ако искате да купите дамски парфюми Christian Dior за себе си или Ваш близък, поръчайте лесно от meluxe.eu и ще получите перфектен продукт на ниска цена. 

Покажи:
Сортирай по:

Парфюм Christian Dior Addict за жени EDP 100 мл

Връхни нотки: мандарина и цвят от портокал Сърдечни нотки: жасмин Базови нотки: ванилия ..

36.00лв.

Парфюм Christian Dior Hypnotic Poison за жени EDP 100 мл

Hypnotic Poison Eau de Parfum от Dior е изключително ценен аромат, естествен и наситен, създаден от внимателно подбрани съставки. Това е едно от уханията, което прави революция в света на парфюмите. К..

39.00лв.

Парфюм Christian Dior J'Adore за жени EDP 100 мл

Връхни нотки: Бръшлян, магнолия, мандарина. Сърдечни нотки: Бяла роза, орхидея, виолетки. Базови нотки: Слива, къпина, амарантово дърво, мускус. ..

40.00лв.

Парфюм Christian Dior Miss Dior Cherie за жени EDP 100 мл

Парфюмът Miss Dior Cherie EDP 2012 за жени на Christian Dior излиза на пазара през 2012 г. Класифициран е като шипров и цветен аромат. Ухаините му нотки включват връхни нотки на мандаринов портокал, с..

38.00лв.

Парфюм Christian Dior Pure Poison за жени EDP 100 мл

Christian Dior PURE POISON е парфюмът на новото поколение жени - съблазнителки. Модерен, цветен аромат с проникновено ухание на свеж кехлибар. Искрящ и чист дървесен привкус с екзотична нотка на муску..

40.00лв.