Рекламации


УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ И ЗАМЯНАВ случай на неудовлетвореност от страна на Потребителя или желание за замяна, закупения от www.meluxe.eu продукт може да бъде върнат в срок от 30 дни считано от датата на получаване при следните условия:

Задължително уведомяване по телефон 0895 14 9999 за намерението на Потребителя да направи рекламация или замяна на закупения продукт.
Продуктът е в същия търговски вид, както при изпращането до Потребителя, т.е. продукта не е носен и/или увреден.
Не е нарушена целостта на опаковката, както и всички съпътстващи опаковката етикети.
В случай на замяна при сгрешен продукт от страна на Потребителя, важи отново условието продукта да не е носен и/или увреден.
Възстановяване на сума за закупен продукт при рекламация се осъществява след връщането на продукта и удостоверяването на търговския му вид и цялост – сумата се възстановява с паричен превод до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. След потвърждение за приемане на рекламацията Потребителя следва да предостави удобен за него офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС за възстановяване на сумата.
Разходите за услугите на доставка при рекламации са за сметка на Потребителя – използва се САМО куриерска компания Еконт Експрес, обслужваща www.meluxe.eu.