За нас


Добре дошли в онлайн магазин Meluxe.eu - бутик, който представя най-добрите образци на парфюмерийното изкуство!

Онлайн магазин Meluxe.eu предлага най-добрата колекция от парфюми, които могат да задоволят вкусовете дори на най-взискателните ценители на аромати.


Парфюмерията е наша страст и призвание! Ние предлагаме на нашите клиенти най-удобните и печеливши условия за закупуване на парфюми и тестери на парфюми, като полагаме всички усилия, за да гарантираме, че всеки път, покупката на нов парфюм е истинско удоволствие за тях.

Нашият онлайн магазин е готов да ви предложи:


Достъпни цени - Meluxe.eu поддържа едни от най-ниските цени за парфюми в България, предлагайки на клиентите си най-изгодните условия за покупка;


Широк асортимент - в нашия интернет магазин можете да намерите най-новите и класически аромати, популярни марки и редки селективни марки;


Гарантирано качество - ние работим с надеждни доставчици, всички представени от нас парфюми притежават сертификати за съответствие и отговарят на всички възможни изисквания за качество;


Перфектно обслужване - за нас е важно нашите клиенти да са удовлетворени не само от самата покупка, но и от нивото на обслужване, което им предлагаме;


Наистина удобно сътрудничество - ние винаги сме готови да посрещнем нашите клиенти и да им предложим условията за поръчване, плащане и доставка, които ще бъдат най-удобни за тях.

Купете парфюм с Meluxe.eu.
Представете си - магазин за парфюми, подредени витрини и огромен брой флакони и тестери на рафтовете. Изборът на аромат е много труден ...


Предлагаме по-опростения начин.
На нашия сайт ще намерите подробна информация за всеки от наличните аромати. Можете не само да разпознаете пирамидата на аромата, но и да прочетете за кой образ или характер е най-подходящ, какво настроение може да създаде. Опитваме се да намерим за Вас детайлна информация за парфюмерията, при нас винаги можете да намерите подробни описания на марките и ароматите, допълнени от интересни детайли. Също така можете да се запознаете с отзивите и рейтингите на клиентите, да откриете особеностите на действието на парфюма върху кожата и други детайли.


Ако все още ви е трудно да изберете, ние ще се радваме да Ви предложим съветите на нашите консултанти, които имат огромен опит в избора на парфюми и са перфектно ориентирани в областта на парфюмите и тестерите, представени в Парфюмерия Мелукс.

Освен удобството за избор, нашият магазин е известен и със своите ниски цени. Нека обясним как успяваме да ви направим най-добрите оферти.
Първо, нашият онлайн магазин има надеждни партньорства с водещи производители и доставчици на дамски и мъжки парфюми. Това ни позволява да получаваме стоките при най-благоприятни условия. Опитваме се да организираме нашия бизнес по такъв начин, че да минимизираме всички възможни разходи. И най-важното е, че нашият магазин и парфюмите, представени в него, са много търсени. Това ни позволява да работим със съвсем минимални маржове на надценка.

За нашите служители няма "обикновени" и "приоритетни" поръчки - за всеки клиент, без изключение, ние търсим индивидуален подход, за да създадем оптимални условия за закупуване на парфюм за него.

Ценим нашите клиенти и тяхното отношение към нашия онлайн магазин.